Certificari

FBM a obitnut certificatul pentru calitate ISO 9002 inca din anul 1996 in fabrica din Marsciano, acum modificat in UNI EN ISO 9001:2000 si extins pentru fabricile din Bevagna si Dunarobba.

FBM a obtinut in anul 2007 o certificare pentru rezistenta la inghet a sistemelor sale de acoperis. Norma de certificare este UNI EN 539-2 test B comform cu normele valabile pentru tarile din nordul Europei.

Dupe deschiderea fabricii din Marsciano, FBM a dorit testarea stiintifica a noilor tehnologii de productie pentru liniile de tigla si acoperis. Acestea au fost supuse la teste multiple de catre institutul Certimac si ca urmare FBM a primit certificare UNI EN 539-2 test B care ii permite sa deistribuie produse in orice tara din lume inclusiv Germania, care are reglementari foarte stricte in domeniu.

Procesul de certificare implica supunerea produselor la 150 de cicluri inghet/dezghet si studierea eventualelor defecte aparute. La incheierea testelor, produsele FBM erau intacte, fara modificari de nici un fel.

Fisiere

DM - Latero cementitious panels - ICMQ
ISO - Quality System - CE ICMQ Covers
DM - machining iron - ICMQ
CE certificate lattice girder beams for floors
CE certificate tevetti prestressed slab
CE certificate for masonry
CE certificate for slabs predalles
CE certificate for multiwall sheets for floors

COMENTARII